• Język: Polski Polski
  • zmień

Język:

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

Miód z imbirem EKO 250g Allos

brak w bp od 6.02.2019

Stan produktu: nowy

Produkt aktualnie niedostępny

Zapytaj konsultanta:

Opis produktu

SKŁADNIKI
miód*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Orzeźwiający i pikantny miód z imbirem. Bardzo dobry do dressingów, słodzenia herbaty, kakao, oraz do azjatyckiej i indyjskiej kuchni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1285 kJ/307 kcal
Tłuszcz - 0,10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,10 g
Węglowodany - 75,10 g
w tym cukry - 74,7 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 0,40 g
Sól - 0,10 g

ZALECANY WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 16-19°C, w suchym miejscu bez dostępu światła.

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Miód z imbirem EKO 250g Allos
Zapytaj o produkt
Szybki kontakt
Zadzwoń: 690 511 793, Pon.- Pt. godz. 9.00-17.00
Napisz: biuro@ecomania.com.pl
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby być z nami na bieżąco
(wpisz email i kliknij "+")

Podanie email oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych (adresu email) przez Organic Farma Zdrowia Spółka Akcyjna. w celu marketingowym. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Udzielający zgody ma prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Udzielający zgody ma prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do przenoszenia danych na zasadach zawartych w polityce prywatności sklepu internetowego. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z polityką przed wyrażeniem zgody.

 
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.