• Język: Polski Polski
  • zmień

Język:

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

Chipsy kukurydziane o smaku paprykowym BEZGLUTENOWE 75g EKO, Amaizin

Stan produktu: nowy

Produkt aktualnie niedostępny

Zapytaj konsultanta:

Opis produktu

SKŁADNIKI
Mąka kukurydziana* (73%), olej słonecznikowy*, mieszanka paprykowa* (5%) (maka ryżowa*, sól morska, syrop glukozowy*, przyprawy*, cebula*, ekstrakt drożdżowy, ekstrakt paprykowy) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna - 2009 kJ / 480 kcal
Tłuszcz - 21,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17,2 g
Węglowodany - 62,8 g
w tym cukry - 1,5 g
Białko - 6,7 g
Sól - 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Chipsy kukurydziane o smaku paprykowym BEZGLUTENOWE 75g EKO, Amaizin
Zapytaj o produkt
Szybki kontakt
Zadzwoń: 690 511 793, Pon.-Czw. 9-17; Pt. 10-18
Napisz: biuro@ecomania.com.pl
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby być z nami na bierząco
(wpisz email i kliknij "+")

Podanie email oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych (adresu email) przez "Ekologiczne Smaki Sp z o.o. SK, ul. Modularna 24/20, 02-238 Warszawa" w celu marketingowym. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Udzielający zgody ma prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Udzielający zgody ma prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do przenoszenia danych na zasadach zawartych w polityce prywatności sklepu internetowego. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z polityką przed wyrażeniem zgody.

 
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.